2008-11-27 ? 16:50:30

Lång tid sen !

Halleloja !
Nu var det år sen jag skrev känns det som så nu äre dags att uppdatera lite (:

  • Har flyttat till Hudiksvall för snart 3 månader sen
  • Det går toppen med betygen, är för nuvarande VG-MVG barn tills vidare och det känns ju hur bra som helst, med tanke på att det gick skit förra året ! Mest pågrund av att man aldrig fick någon hjälp på det förbaskade Thomasgymnasiet, men nu får man den hjälpen man behöver och det går toppen !
  • Vänner är något som man har haft tur med på Broman, gick ju Samhälle först och hamnade i en toppenklass ! Men dock är inte samhälle något för mig så bytte till Handelsprogrammet efter ca 2 veckor och där träffade man Mathilda och Jenny först och dom är hur snäll som helst ! (: Sen har man träffat Sofie, My, Lisa & Elin och dom är också hur snäll som helst ! (: finns många fler men orkar dock inte nämna alla men hamnat i en skapligt bra klass iaf ! (: synd bara att hälften skolkade i början men tror nog att dom flesta fått varningar och grejer nu så dom skärpt till sig lite !
  • Jag är fortfarande tillsammans med min underbara älsklings mysperson, Martin (: Vi firade 1års dag den 27/10 och vi hade super mysigt (: Vi åkte till hudik och åt middag på Texas där Martin bad om en Loka, men fick en starköl istället :P Lite flummigt men kul (: Sen far vi vidare och funderade på bio men vi for hem istället och tänkte kolla på Band of brothers, men det vart bara mys istället och det var hur underbart som helst (: Tackar för den underbara kvällen med dig <3 ( Idag är det 13 månader för martin & mig, grattis till oss älskling<3333)
  • Just nu håller vi på med ett projekt i skolan så vi har inga vanliga lektioner fram tills jul, bara idrott och matte som vi ska ha prov i nästa vecka. Annars så händer det inte så mycket just nu (:
  • Julen kommer antagligen spenderas hemma i Stockholm men det är ingenting som jag ser framemot, men det är ju kul att träffa familjen! :D men tråkigt att de inte kommer finnas någon snö där då :/

Men nu var det nog den mesta uppdateringen jag orkar skriva just nu men ska bli mer skriva nu när ja tagit bort bilddagboken ! (: Har nytt nummer föresten, 0738448465 ! Hör av er (: