2008-06-29 ? 11:50:30

8 månader baby <3

Tjoho!
Nu var det ett tag sen jag skrev och nu medans martin är iväg och svetsar så passar jag på att skriva litte :)
I tisdags så åkte jag hem till Martin å vi gjorde inte så värst mycket :) men dagen efter så åkte han iväg och jobba medans jag&Ida skruvade isär henner säng och bar ner den till verkstan :) Jag började slipa lite på sängen men sen kom Ida&Elina och hjälpte till :)
Dagen därpå så påbörjade vi målningen men sen när vi tröttnade på de så gick vi in och skulle baka ;P och jag försökte verkligen!! men som vanligt så sket det sig och det blev bara sörja av hela paketet. Vi skulle smälta choklad men då smälte vi för länge så den blev smulig så då stoppa vi in den i mikron istället men då blev han bränd och då insåg jag att det kommer ta en lååååång tid innan jag vill äta choklad igen! ;P
Men senare iaf så kom Martin hem och då kom Jimi&Åke så vi åkte iväg och fiskade :) Det gick inte så bra för någon av oss, jag fastnade i skitgräset, åke tappa flötet, martin fick knappt nå fisk och Jimi ramla i vattnet xD Eller var rättare sagt han skulle hoppa över till andra sidan och missade på nå knasigt sätt, fyfan vad kul de såg ut! :P
haha men sen åkte vi hem och pojkarna for hem till sig.
Sen var det Fredag och jag&martin klev upp skapligt tidigt för att sen åka hem till jhonny och jobba i hönshuset. när vi kom dit så var ingen vaken så jag och martin jobbade nån timma själva sen kom Jhonny ner :)
Inte långt där efter kom Thomas och sen kom Crille.
Vi jobbade väll till halv 2 sen hade vi inte så mkt för oss under den dagen men då var det iaf 8 månader för mig å martin<333 :) På lördagen åkte jag,martin & karin in till LJusdal för jag skulle hitta ett par byxor men det gick inge bra, eller ja hitta ett par jeansknickers som satt hur bra som hellst, men ja leta ju inte efter nåra knickers heller!:P
men efter mkt tålamod så..ja...gav vi upp och åkte hem ;P Sen åt vi kinamat, fiska och spela kort :)
sen idag på morron så klev vi upp vid 8 och drog upp fiskenäten och vi fick väll 3 skapligt stora abborrar sen resten var bara äckelbrax! men jag fick iaf upp en gädda igår, men den var pytteliten den :P
Det är ungefär vad som har hänt nu i veckan och nu i veckan får vi se vad som händer :D Ska kanske följa med Karin till Bollnäs men vi får se hur det blir :) HOPPAS PÅ SOL NU TILL VECKAN! :D
Men men nu är sista lediga veckan sen börjar ja jobba på Stene och det ser jag fram emot, så man kan  rulla in några riksdaler annars får man väll hjälpa till lite hos Jhonny å :)
men nu så är det dags att gå ut och skjuta måsar xD Så ha det så bra, finns på mobilen gott folk :
0768205272, ring eller messa så blir ja glad :)
Pusshej<3
2008-06-23 ? 13:42:12

mot nyare&bättre tider

Hellu!
idag är det måndag och igår blixtra&dundra det som satan! så man somnade inte på kvarten direkt -.- Men idag så ska vi bada tunna å ha mys kväll för att imorn åker jag till martin och där kommer det mesta av mitt sommarlov spenderas =) eller lov kommer ja inte ha, ska jobba på Stenegård hela juli så det är där ni kommer hitta mig om ni vill hälsa på :)
Midsommar spenderades hemma med familjen och några släktingar och nära vänner :) det var trevligt och jag ångrar inte att jag stannade hemma :)
dagen därpå var det lördag och jag vaknade runt 8 och klev upp då såklart, mamma & pernilla hade dock inte förväntat sig att jag skulle vara uppe vid det laget, men det var jag :) sen var det sol men såklart började det regna :P
men nu orkar jag inte skriva någe mer, men ska försöka skriva lite under sommaren även om jag jobbar men sen så ska jag även försöka lägga upp lite bilder på bilddagboken(fridasund) också :)
Här kan ni kolla lite bilder :
www.bilddagboken.se/fridasund

Veckans sämsta :
allt regn & tråkiga människor

Veckans bästa :
det blir att åka hem till älsklingen

men ha ett bra sommarlova allihopa, pusshej !

Midsommar 08
Samuel Biffen Elin Christoffer Robin Emma Emelie Jag
2008-06-15 ? 21:34:56

om du livets mening söker, försök en öken!

Halleloja gott folk!
Nu är det 6 dagar 8 timmar och ca 20 min sen jag skrev och efter denna vecka så är det lite att skriva :)
jag har slutat skolan äntligen och i Onsdags så kom Martin hit :) det var jättemysigt och det var 5½ vecka sen vi sågs! så nu stannade han här från onsdag till söndag och det var superkul! :) Vi gick på grönan med hans familj sen kom dom hit hem till oss och fikade :) sen åkte dom och martin hem "/ men om 1½ vecka så åker jag hem till dom och stannar där till 1/8 :)
men nu är det dags att lämna över datan till min kära mor och gå och lägga sig, så ha det bra så skriver jag dagen efter midsommar, bye ;D

du som livets mening söker, försök en öken
2008-06-09 ? 12:40:58

jag älskar dig av hela mitt hjärta

Hejsanhoppsan!
Nu var det ett tag sen jag skrev men det är mest p.g.a flytten som skett med bloggen, tycker om den nya designen btw.
I onsdags förra veckan så tog jag lov, och i fredags var jag i Strängnäs pch parta lite :) Det var jätte trevligt och jag träffade massa nytt folk som jag aldrig sett förut :)
Sen på lördagen åkte hela klassen hem till Ullrika och det var trevligt till en början, tills alla fjortisar skulle börja dricka mer än nödvändigt och det tycker jag var riktigt respektlöst mot Ullrika, som innan har berättat att man inte fick dricka så mkt och inte skrika heller.
Men folk sprang runt och grät & skrek, folk hängde utanför verandastaketet och höjde rösten mer än nödvändigt, och jag har aldrig varit på griskalas förut men nu efteråt inser jag att jag aldrig vill vara med om det igen!
men men åkte hem samma kväll, för stanna kvar där ville jag inte, och sen på söndagen gjorde ja i stort sett ingenting :)
Idag ( måndag ) tänkte jag åka till skolan å rensa skåpet men jag orkade verkligen inte, så jag ska in dit imorn, rensa skåpet och åka hem :)
På onsdag kommer älsklinge hit <3 han ska stanna till söndag och jag har saknat honom sååååå mycket !
finns ingen person jag saknat så himla mkt i hela mitt liv, och nu kommer han hit och hälsar på mig <3
men men nu ska jag ut med lillebror och spela fotboll, ha det bra ! puss

Bilder från helgen :
www.bilddagboken.se/fridasund

Veckans topp 5 :

  1. stockholm med tjejerna
  2. överdrivet mycket pengar
  3. jättemycket sol & värme
  4. tidigt sommarlov
  5. strängnäs på natten

SÄMSTA/VÄRSTA :

  1. med stort försprång på förstaplatsen : KLASS SP1B
    Grattis och min ända motivering till varför ni blev utvalda till veckans och möjligtvis årets värsta,
    är för att ni är som ni är, mer behöver jag inte säga och det är flera som delar min åsikt
2008-06-02 ? 21:56:46

jag behöver dig

hej fabulous, vädret steker och det är ensamt här på filten. jag saknar dina famnar att ligga i och dina underbara kyssar att ta vara på!  älskling, jag står inte ut 2 veckor till, mys med mig istället :)

Hej resten av folket, som sagt så steker solen på och lägsta temperaturen idag låg runt 27grader. Tyvärr misstolkade jag vädret imorse så jag satte på min jeansen och jag tror att jag höll på att brinna sönder!
På morgonen hade vi engelska gramatikprov, och det var som man brukar säga : a piece of cake.
efter engelskan hade vi runt 2½timmar förbaskad rast, men ska väll inte klaga nu när det bara är 5 dagar kvar i skolan :) På samhällen hade vi min grupp redovisning, skitbra gick det trots oförberedheterna :) efter det skulle vi ha matte, och då mötte jag Frasse som var någolunda onykter och luktade konstigt. Han påstod att det  var parfym, men jag tror inte parfym luktar vodka :P .men sen hade vi matte i typ 2 sek sen slutade vi :) då jag jag, maja, frasse,crille & kenneth mot tåget. när jag väl var hemma så hände inte mkt, sitter och längtar till nästa blekning :) håller nämligen på att bleka ner håret och nu är det massa konstiga färger:P 
men nu ska jag fortsätta titta på two and a half men, godnatt puss


image2
älskling, jag saknar att trängas i sängen med dig
jag saknar att sno täcket från dig
jag saknar ditt mys & dina underbara händer
jag saknar dig
jag älskar dig
Martin Permångs 27/10-07